10 סיבות להוספת שום וקורנית לתזונה היומית
ניתן להשפיע לטובה על בריאותנו בעזרת כמוסות שום וקורנית. השום מכיל את הויטמינים D וגם B6, סלניום, אבץ ומגוון תרכובות גופרית. תרכובות אלה מקנות לשום את מאפייניו המיטיבים לבריאות, והטימין מציע את נוגדי החימצון החזקים: טנין, פנול וטימול בנוסף לחומרים פיטו-מזינים רבים נוספים. הטימין משמש מזה מאות שנים לסייע לבריאותה של מערכת הנשימה של האדם. השילוב בין שני צמחים אלה פועל כדי לתת הגנה כפולה על בריאותך.
10 ? תומך במערכת הנשימה
בזכות רכיביו, בהם הגופרית, לשום יכולת טבעית לסייע בתפקידיה של מערכת הנשימה. חוקרי צמחי מרפא רבים בארצות הברית וביבשת אירופה כולה עושים בו שימוש נרחב בהווה.
9 ? מחזק את המערכת החיסונית
הרכיבים הטבעיים בשום משמשים תרבויות שונות ברחבי העולם מזה מאות שנים כדי לחזק את המערכת החיסונית של גוף האדם. בשנת 1858 נתן המדען הנודע לואי פסטר את דעתו לסגולותיו של השום, והוא כלל אותו בחיסונים שרקח לחיזוק המערכת החיסונית של האדם.
8 ? חומרים פיטו-מזינים
חלק מן ההשפעות החזקות של השום מקורן בחומרים הפיטו-מזינים שהוא מכיל. חומרים אלה עשויים מצמחים או מפירות נוגדי חימצון ברמה גבוהה במיוחד. הן השום והן הטימין מכילים מאפיינים פיטו-מזינים רבים וחשובים.
7 ? מסלק רעלים
בשנים האחרונות השום נחשב למסלק הרעלים של גוף האדם. הדעה הרווחת כיום היא כי רכיבי הגופרית של השום אחראים לפעולתו נגד רעלים.
לחץ כאן לקריאת המשך המאמר
איריס שביט, מנהלת בתעשיית השיווק הרשתי. בעלת ניסיון של שנים רבות בהדרכה ואימון של משווקים בתעשיית השיווק הרשתי, מתמחה בייעוץ והקמת עסקים מהבית וביצירת הכנסה בנוסף למשכורת. חברה בפורום המנהלים של חברת FOREVER ומאמנת להצלחה.
www.aloe-forever.co.il